You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 09:00-15:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-20:00 +30 210 9533028, +30 210 9594307

Κατηγορίες

Ασφάλεια, Αποστολές, Πληρωμές και Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Οι εξής τρόποι πληρωμής είναι διαθέσιμοι:
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Διαθέσιμες τράπεζες είναι η ΕΘΝΙΚΗ, EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, και ALPHA BANK.
  • Πιστωτική κάρτα. Υποστηρίζονται όλες οι κάρτες VISA και MASTER. Η ασφάλεια των συναλλαγών σας διασφαλίζεται μέσω του πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL που διαθέτει και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ που τις επεξεργάζεται.
  • Αντικαταβολή, με την παράδοση των προϊόντων (δεν ισχύει για αποστολή μέσω πρακτορείου εμπορευμάτων σε περιοχές εκτός Αθηνών-Πειραιώς).
  • Πληρωμή μέσω TBI Bank με παροχή 3-60 έντοκων δόσεων για ποσά άνω των 200€.
*Παρακαλούμε ελέγξτε μαζί μας την διαθεσιμότητα των προϊόντων ΠΡΙΝ πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας είναι συνήθως διαθέσιμα σε χρονικό διάστημα 2-5 ημερών. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail ή τηλεφωνικά για επιβεβαίωση και ακριβή προσδιορισμό του χρόνου παράδοσης. Εάν ο χρόνος παράδοσης είναι εκτός των αποδεκτών ορίων του πελάτη η παραγγελία μπορεί πάντα να ακυρωθεί. Επειδή τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια τάση στους προμηθευτές να μην διατηρούν πολύ μεγάλα στοκ στις αποθήκες τους ή έγκαιρη συνεννόηση μεταξύ μας είναι απαραίτητη προκειμένου να διεκπεραιωθεί ομαλά η παραγγελία σας και να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία. Τμηματικές παραδόσεις είναι απόλυτα εφικτές σε περίπτωση αγοράς πολλαπλών ειδών με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης.

Η παράδοση μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:
  • Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Δαβάκη 10 στην Καλλιθέα, στο ωράριο λειτουργίας μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα πριν έρθετε!
  • Αποστολή με Πρακτορείο Εμπορευμάτων εάν η συσκευή είναι ογκώδης και βρίσκεστε στην επαρχία. Το πρακτορείο μας το υποδεικνύετε εσείς, εάν συνεργάζεστε με κάποιο, ή το βρίσκουμε εμείς για εσάς. Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη και πληρώνεται στο πρακτορείο αλλά είναι σημαντικά λιγότερο από την αποστολή μέσω courier. Η αποστολή από εμάς μέχρι το πρακτορείο είναι δωρεάν. Στις περισσότερες περιπτώσεις για αποστολή μέσω πρακτορείων δεν υφίσταται αντικαταβολή και τα προϊόντα θα πρέπει πρώτα να έχουν εξοφληθεί.
  • Μέσω Courier. Μικρά δέματα αποστέλλονται συνήθως μέσω υπηρεσίας courier σε περίπτωση που ο πελάτης βρίσκεται στην επαρχία ή επείγεται της παράδοσης. Το κόστος αποστολής είναι 4,00€ για βάρος προϊόντος μέχρι 3Kg. Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος ανεβαίνει κατά 1,10€. Σε περίπτωση αντικαταβολής μέσω της υπηρεσίας courier το κόστος αυτής είναι 2,70€.
  • Παράδοση από εμάς εντός Αθηνών με κόστος μεταφοράς από 5€ έως 18€, με την προϋπόθεση ότι, για τα ογκώδη αντικείμενα, δεν έχουμε να ανέβουμε κλιμακοστάσια. Σε περίπτωση που χρειαστεί γερανός ή συνεργείο εργατών για να ανέβει το προϊόν σε όροφο, λόγω όγκου της συσκευής, ιδιομορφίας του χώρου, ή έλλειψης ασανσέρ, απαιτείται προ-συνεννόηση για το κόστος μεταφοράς.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
Ορισμένες φορές είναι πιθανόν να μην μπορούμε να είμαστε συνεπείς στις παραδόσεις μας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, απεργιών, κλπ. Στις περιπτώσεις αυτές επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά για περαιτέρω συνεννόηση για τον χρόνο παράδοσης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Επιστροφές και αλλαγές προϊόντων, άνευ αιτίας βλάβης ή χτυπήματος, μπορούν να γίνουν μέσα σε δεκατέσσερις (14) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή. Προϋπόθεση είναι να μην έχει καταστραφεί το προϊόν ή η συσκευασία του. Οι “Λευκές Οικιακές Συσκευές“ (πλυντήρια, κουζίνες, ψυγεία) συνήθως χρειάζεται να αποσυσκευαστούν για να ανέβουν σε ορόφους όταν δεν χωράνε σε ασανσέρ. Παρακαλούμε πολύ να είστε απολύτως βέβαιοι για την επικείμενη αγορά σας διότι αποσυσκευασμένα προϊόντα δεν επιστρέφονται άνευ σοβαρής αιτίας (π.χ. βλάβη ή χτύπημα). Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση αναίτιας επιστροφής δεν καλύπτονται από το Electric Avenue και επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΒΛΑΒΕΣ & SERVICE
Η εταιρεία μας συνεργάζεται μόνο με επίσημους εισαγωγείς και όλα τα προϊόντα καλύπτονται από τουλάχιστον δύο (2) έτη πανευρωπαϊκή εγγύηση. Οι επίσημες αντιπροσωπείες καλύπτουν και το Service των προϊόντων τους όταν, και εφόσον αυτό χρειαστεί. Εάν δεν γνωρίζετε το πλησιέστερο σε εσάς Service καλέστε μας να σας κατευθύνουμε εμείς.
Σε περίπτωση που το προϊόν παραδοθεί ελαττωματικό ή χτυπημένο θεωρείτε “DOA” (Dead On Arrival) και το αντικαθιστούμε άμεσα εμείς. Παρακαλούμε κατά την παραλαβή μεγάλων οικιακών συσκευών (π.χ. ψυγεία) να ελέγχετε την συσκευή για χτυπήματα ενώπιον του μεταφορέα. Εάν διαπιστώσετε ότι αυτή είναι χτυπημένη πρέπει να μην την παραλάβετε και εμείς θα φροντίσουμε να την αντικαταστήσουμε άμεσα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Όλα τα προϊόντα προορίζονται για συγκεκριμένη χρήση και συνοδεύονται από εγχειρίδια οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν την χρήση. Εάν έχετε αμφιβολίες παρακαλώ καλέστε μας προκειμένου να σας συμβουλέψουμε ή, εάν οι γνώσεις μας δεν επαρκούν, να σας παραπέμψουμε στα αρμόδια τεχνικά τμήματα των κατασκευαστών. Παρακαλούμε μην προβαίνετε σε τεχνικές παρεμβάσεις ή τροποποιήσεις στα προϊόντα διότι έτσι ακυρώνεται η εγγύηση και πιθανώς δημιουργείται κίνδυνος για την ασφάλεια σας. Ζητάτε πάντα την συνδρομή του αρμόδιου Service.
Προϊόντα που ΔΕΝ προορίζονται για επαγγελματική χρήση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τέτοια, και ανάλογη χρήση τους ακυρώνει την εγγύηση.